Daloğlu’nun Radikal Değişiklikleri Yeni Dönemi Başlattı!

Gaziantep Futbol Kulübü’nün teknik sorumlusluğu görevine getirilen Kürşat Daloğlu, takımın başındaki ilk maçında dikkat çekici kararlar aldı. Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada, Daloğlu, son dönemde forma şansı bulan dört oyuncuyu yedek kulübesine çekerek önemli değişiklikler yaptı.
Bruno Viana’nın cezalı olduğu bu mücadelede kaleci pozisyonunda da değişiklik yaşandı. Önceki iki maçta kaleyi koruyan Sokratis, bu karşılaşmada forma şansını kaybederken; Halil Dervişoğlu, ilk 11’de yer almayan sürpriz bir isim olarak kulübede oturdu. Ayrıca, zaman zaman ilk 11’de sahaya çıkan Ogün ve Boateng de yedekler arasında yer aldı.
Halil ve Ogün, ikinci yarıda oyuna dahil edilse de Boateng, bu karşılaşmada tamamen yedek kaldı. Daloğlu’nun genç oyunculara verdiği şans, taraftarlar tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Bu durum, teknik sorumlu Daloğlu’nun ekipte yeni bir dönemin başlangıcını müjdelediği şeklinde yorumlandı.