SPOR

“Beşiktaş Son Dakikada Beraberlikle Yetindi!”

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaştı. Maç, son dakikada yediği golle 1-1 berabere sona erdi. Bu sonuçla Beşiktaş puanını 17’ye yükseltirken, Gaziantep FK 5 puana ulaşmış oldu. Maç sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, son anlarda yaşadıkları golle galibiyeti kaybettikleri için üzüntü duyduklarını belirtti.

Basın toplantısında değerlendirme yapan Van Bronckhorst, zor bir maç oynadıklarını ifade etti. Haftada iki maç oynamanın zorluğuna dikkat çeken teknik direktör, mental olarak sıkıntılar yaşadıklarını ve son paslarda doğru karar vermekte güçlük çektiklerini belirtti. Ayrıca fiziksel zorluklarla da karşılaştıklarını, daha önce oynanan güçlü maçların ardından gaziantep karşısında da zorlandıklarını aktardı. “Savaştık, mücadele ettik ama son dakika golüyle berabere kaldık” diyen Van Bronckhorst, ekip olarak daha iyi olmak için mücadele edeceklerini vurguladı.

Aynı zamanda, rakiplerin Beşiktaş’ı analiz etmesinin zorluğunu da dile getiren Van Bronckhorst, daha iyi bir performans göstermeleri gerektiğini ifade etti. “Önümüzdeki iki hafta içinde bu sorunlarımıza çözüm bulup daha iyi bir performans sergilemek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Semih Kılıçsoy’un oynayıp oynamaması hakkında sorulan bir soruya da yanıt veren Van Bronckhorst, Semih’in önemli bir oyuncu olduğunu ve milli takıma gideceği için daha fazla şey öğreneceğini belirtti. Genç oyuncunun gelecekteki maçlarda daha fazla şans bulacağını da sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu