GÜNCEL

Avaş Algan Taziye Evi Ziyareti ve Teşekkürler

Şehitkamil Belediye Başkanı Yılmaz, Şehitkamil Belediyesi ve hayırsever Algan ailesi iş birliğiyle İbrahimli’de inşa edilen Avaş Algan Taziye Evi’ni ziyaret etti. Tesisin zemin-temel kazısı, çevre düzenlemesi, dolgu işlemleri ve teçhizat malzemeleri Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlandı.

Yılmaz’a bu ziyaretinde Algan ailesi, Belediye Meclis Üyeleri Ali Özçelik, Burak Kaya, Reşit Kaya, Cuma Hava ve Sait Yalçın eşlik etti.

Çalışmalar devam ediyor

Yılmaz, hayırsever desteği ile kaliteli bir sosyal tesis kazandırdıklarını ifade etti. Şehitkamil’de dört bir yanda yapılan çalışmalara dikkat çeken Yılmaz, “Yakın zamanda hayatını kaybeden merhum Avaş Algan’ın adına ailesi tarafından yaptırılan sosyal tesisimiz nihayet tamamlandı. Algan ailesi, bu isteğini bize ilettiğinde biz de hemen arsa tahsis ettik. Kısa sürede tamamlanmış olmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırsever Algan ailemize çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Avaş Algan annemize de Allah’tan rahmet diliyorum,” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, Algan ailesine desteklerinden dolayı plaket ve hediyeler takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu