ANTEP SERMAYESİNE ÇOK SERT ELEŞTİRİ: SİYASETE ARTIK KARIŞMA

"Bu güne kadar holding patronu belediye başkanı istedi verdiler,meclis üyesi istedi verdiler,millet vekili listesini dizayn ettti 'niye?' diye sormadılar?"

ANTEP SERMAYESİNE ÇOK SERT ELEŞTİRİ: SİYASETE ARTIK KARIŞMA

CHP Şehitkamil İlçe Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep'te siyasete yıllardır "sermayenin" yön verdiğini belirterek, artık bunun değişmesi gerektiğini söyledi. Yerel seçimler için bir çok senaryonun yazıldığına dikkat çeken Yılmaz, "Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, en çok çekindiği aday ile yarışacak. Bu hafta sürprizler haftası" dedi.

Yılmaz, açıklamasına, şu şekilde devam etti:

"Gaziantep’te  yıllardır holding patronunun istediği olmuştur. Bu güne kadar holding patronu belediye başkanı istedi verdiler,meclis üyesi istedi verdiler,millet vekili listesini dizayn ettti niye diye sormadılar. Gazinntep’te ne istedilerse verdiler. Her yere inşaat kondurdular. Bu gün, Büyükşehir belediyesi konkordato aşamasında ise en büyük sorumlusu o holding patronudur. Holding patronu bu kadar siyasete meraklı ise sokaklara neden çıkmaz. Perde arkasından siyaset yaparak Gaziantep’in bu güne gelmesindeki sorumluluk o patronundur. Sayıştay tarafından açıklanan sonucun vebali onlardadır.

PARA VE FİKİR VURGUSU 

AKP’li arkadaşlarımız inandıkları dava uğruna ceplerinde bazen para olmadan bizlerle mücadele ederken belediyeler seçimi kazandıkça o Holding parasına para kattı. Belediye küçüldü ama o Holding büyüdü. Bizler sağcı veya solcu olarak bir ideolojiye sahip iken paranın ağası düzenin adamı oldu. Çok para sahibi oldu ama fikir sahibi olamadı. Bu gün dağdaki çoban bile fikrini söylerken o kadar paraya fikir sahibi olamamak ailesine bırakacağı en büyük mirastır.

SÜRPRİZLER HAFTASI

Bizler bu seçimi partililerimizin ve ittifakımızın benimsediği aday ile kazanacağız. Bu hafta süprizler haftasıdır. Gaziantep eski marka günlerine benimsediğimiz aday  ile yeniden kavuşacaktır. Partililerimize son dönemeçte olduğumuzu, çok az daha sabretmelerini istiyorum.

FATMA BAŞKAN İÇİN ZORLU VİRAJ 

Gaziantep’in sosyal belediyeciliğe yeniden kavuşması amacı ile gerekli yerlerle görüşmelerimiz sonuç verme aşamasındadır. Bu hafta sonuna kadar her şey netleşecek. Öngörüm odur ki, Fatma Şahin çekindiği aday ile yarışacak, bu sefer Millet İttifakı kazanacak. Nisan ayından sonra eski belediye başkanı olarak anılacak."

14.01.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR