Akaryakıt bayilerini buluşturan iftar

Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği (GABDER) akaryakıt sektörü temsilcileri ve sektör paydaşlarını iftarda buluşturdu...

Akaryakıt bayilerini buluşturan iftar

 

Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün Demir, Ramazan ayının bereket ve huzurunu sektör temsilcileriyle paylaşmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Gaziantep Grand Otel’de düzenlenen iftar programına akaryakıt sektörünün yanı sıra sektör paydaşı iş insanları yoğun ilgi gösterdi. İftar programına GABDER Yönetim Kurulu ve dernek üyelerinin yanı sıra Gaziantep Ticaret Odası 11 Nolu Katı-Sıvı ve Gaz Meslek Grubu üyelerinden davetliler katıldı. GABDER Kurucu Onursal Başkanı Mehmet Durdu Yetkinşekerci ile geçmiş dönem Dernek Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Koçer, Ali Özcan Akcan ve geçtiğimiz yıl ebediyete irtihal eden merhum Necmi Alpay’ın eşi Mine Alpay ile birlikte GTO 11 Nolu Meslek Grubu Meclis Üyeleri Veli Kadooğlu, Memik Yılmaz ve Feridun Akcan da iftar programına katılarak davetlilerle bir araya geldi.

İftar Programında konuşan GABDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün Demir, yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Ramazan ayının huzuru ve bereketini kıymetli üyelerimiz ve sektör temsilcilerimizle birlikte idrak etmek düşüncesiyle organize ettiğimiz bu programa katılım nedeniyle tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. GABDER olarak, değişik program ve etkinliklerin yanı sıra gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle de üyelerimizle bir araya geliyoruz. Bugünkü iftar programımızı da bu çerçevede organize ettik. Amacımız, şehrimizde akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bayilerimiz arasında kaynaşmayı ve dayanışmayı şuan olduğundan daha ilerilere taşıyarak, sürdürülebilir bir iklime kavuşturmak. İnşallah bu iftar programımız hayırlara vesile olur. Allah’tan Ramazan ayında yaptığınız ibadet ve hayırlarınızı kabul etmesini niyaz ediyor, hepinize katılımlarınızdan dolayı Yönetim Kurulumuz adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 200 davetlinin katıldığı iftar programında sektör temsilcileri birbirleriyle tanışıp, sohbet imkanı bulurken, Kurucu Onursal Başkan Mehmet Durdu Yetkinşekerci ve geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanları organizasyon nedeniyle GABDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ergün Demir ve Yönetim Kurulu üyelerine tebrik ve teşekkürlerini sunarak başarılı çalışmalarının devamı temennisinde bulundular.

12.04.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR