GÜVENLİK

Polisten Kaçan 3 Şüpheli DHKP-C Bağlantılı Çıktı, Otomobilde Otomatik Silah Ele Geçirildi

Gaziantep'te polisin 'dur' ihtarına uymayan 3 şüphelinin bulunduğu otomobilde suikast silahı çıktı. Şüphelilerin DHKP-C ile bağlantısı olduğu belirlendi.

Gaziantep’te polisin ‘dur’ ihtarına uymayan 3 şüphelinin bulunduğu otomobilde suikast silahı çıktı. Şüphelilerin DHKP-C ile bağlantısı olduğu belirlendi.

 

Gaziantep, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan 3 kişinin bulunduğu otomobilde, suikast silahı olarak bilinen 1 otomatik tüfek, bu tüfeğe ait 1 şarjör, çok sayıda mermi, 1 dizüstü bilgisayar ve 3 kar maskesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin, DHKP-C örgütü ile bağlantısı olduğu belirlendi.

 

POLİSİN “DUR” İHTARINA UYMAYAN 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

 

Vatan Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde, polis şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi. Plakası açıklanmayan otomobildeki 3 kişi, polisin ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçtı. Kısa süreli kovalamacanın ardından ekipler tarafından durdurulan otomobildeki şüpheliler gözaltına alındı.

 

ARAÇTA OTOMATİK SİLAHI BULUNDU

 

Polisin otomobilde yaptığı aramada, suikast silahı olarak bilinen 1 makineli tüfek, bu tüfeğe ait 1 şarjör, çok sayıda mermi, 1 dizüstü bilgisayar ve 3 kar maskesi ele geçirildi.

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin  DHKP-C örgütü ile bağlantısı olduğu belirlendi. Şüphelilerin sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu