SPOR

Gaziantep FK’da Sürpriz Teknik Direktör Adayı: Tomas!

Gaziantep FK, yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Selçuk İnan ile yolların ayrılmasının ardından, geçici olarak altyapı koordinatörü Kürşat Daloğlu takımın başına getirilmişti. Ancak kulüp, Haziran ayında yapılacak kongre sonrası yeni teknik direktörünü açıklamaya hazırlanıyor.

Sürpriz İsim: Stjepan Tomas

Eski futbolcu Stjepan Tomas, Gaziantep FK’nın teknik direktörlük koltuğuna en yakın adaylar arasında gösteriliyor. Gaziantepspor forması giymiş olan Tomas, futbolculuk geçmişi ve bilgi birikimi ile dikkat çekiyor. Daha önce Türkiye’de teknik direktörlük tecrübesi bulunması, yönetimle yaptığı ciddi görüşmelerle birleştiğinde, onu öne çıkaran unsurlar arasında yer alıyor.

Diğer İhtimaller

Bununla birlikte, Gaziantep FK’nın teknik direktör listesinde yalnızca Tomas yer almıyor.

İlhan Palut, modern futbol anlayışı ve geçmişteki başarıları ile güçlü bir aday olarak öne çıkıyor.

Genç teknik adam Sami Uğurlu ise Alanyaspor’daki performansı sayesinde yönetimin dikkatini çeken bir diğer isim haline geldi.

GAZİANTEPSPOR’DA OYNAYAN YABANCI TEKNİK DİREKTÖR GELİYOR!

Kulislerde, Stjepan Tomas’ın isminin giderek daha fazla dile getirildiği ifade ediliyor. Yönetimin, kongre sonrası bu ismi kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

İŞTE STJEPAN TOMAS’IN KARİYERİ

Gaziantep FK’da teknik direktörlük için geri sayım sürerken, Stjepan Tomas’ın adı büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu