Dev kooperatifte ilk kuralar çekildi Hem sektör, hem imalatçı kazandı

Başkan Mehmet Sarıbal, kura çekimiyle birlikte adil ve şeffaf bir süreci tamamladıklarını, herkesin eşit ve adil bir şekilde haklarını kullanması için çaba sarf ettiklerini vurguladı.

Dev kooperatifte ilk kuralar çekildi Hem sektör, hem imalatçı kazandı


Gaziantep'in önemli sektörlerinden biri olan ve oldukça dağınık bir üretim ağına sahip olan terlik ve spor ayakkabı imalatı sektörü modern imalathanelere taşınıyor....

İLK ETAPTA 68 ADET İMALATHANE SAHİBİNİ BULDU
Bu kapsamda bir süre önce inşaatı tamamlanan S.S. Gaziantep Terlik ve Spor Ayakkabı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 1. Etap kura çekimi gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen kurayla ilgili bir açıklama yapan ilk tur kura çekimi ile 27 adet 1000 metrekare , 21 adet 500 metrekare ve 20 adet 250 mertekare imalathanenin hak sahiplerinin belirlendi.

"HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN"
S.S. Gaziantep Terlik ve Spor Ayakkabı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkan Sarıbal, uzun emek ve gayretler sonucu hayata geçirilen imalathanelerin sektürün sağlıklı ortamlarda üretim yapması ve kurumsallaşma adına hayırlı olmasını diledi.

ADİL VE ŞAFFAF BİR SÜREÇ İZLEDİK"
Başkan Mehmet Sarıbal, kura çekimiyle birlikte adil ve şeffaf bir süreci tamamladıklarını herkesin eşit ve adil bir şekilde haklarını kullanması için çaba sarf ettiklerini vurguluyarak, sözlerine şöyle devam etti:

"ÖNEMLİ BİR ADIMI BİRLİKTE ATIYORUZ"
"Bugün burada, S.S. Gaziantep Terlik ve Spor Ayakkabı Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olarak önemli bir adımı birlikte atıyoruz. Hepimizin sabırsızlıkla beklediği kura çekimi törenine hoş geldiniz.Bugün, kooperatifimizin amacını gerçekleştirmek adına önemli bir dönemeçteyiz. Küçük sanayi sektörünün gücünü ve dayanışmasını simgeleyen bu kooperatif çatısı altında, bir araya geldik ve birlikte büyüdük. Bugüne kadar yaşadığımız zorlukları aşarak, emeklerimizin karşılığını almaya yaklaştık.

"AMACIMIZ ORTAKLARIMIZI GÜÇLENDİRMEKTİR"
Kooperatifimiz, üyelerimizin ortak çıkarlarını korumak ve güçlendirmek için kurulmuştur. Bugün gerçekleştireceğimiz kura çekimi, adalet ve şeffaflık ilkesi doğrultusunda, imalathanelerin dağıtımını belirleyecektir. Bu süreçte herhangi bir haksızlık olmaması için titizlikle çalıştık ve şeffaflığı en üst seviyede sağladık.Kooperatifimizin temel değerleri arasında dayanışma, dürüstlük ve işbirliği yer alır. Bu değerler ışığında, bugün kuraya katılacak olan herkesin adil bir şekilde imalathane sahibi olacağına inanıyorum. Hepimiz, birbirimize karşı sorumluluklarımızı yerine getirerek, kooperatifimizin başarısını garanti altına almalıyız.

"EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"
Sevgili üyelerimiz, bu kura çekimi töreni sadece bir başlangıçtır. Bundan sonra da birlikte çalışarak, kooperatifimizi daha da ileriye taşıyacağız. Hep birlikte, daha güçlü ve daha başarılı olacağımıza inancım tamdır.Son olarak, emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu süreçte bizlere destek veren yönetim kurulu üyelerimize, çalışma arkadaşlarımıza ve kooperatifimizin tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ve katkıları olmadan, bu güzel günü yaşayamazdık."

17.03.2024 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR