Ümit Özdağ, seçimlerde adaylık için Gaziantep'i düşünüyor

Türkiye gündemini belirleyen çıkışları ile kamuoyunun yakından takip ettiği Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, 2023 seçimlerinde, bir kez daha Gaziantep’ten milletvekili adayı olmayı planlıyor.

Ümit Özdağ, seçimlerde adaylık için Gaziantep'i düşünüyor

 

ÖZEL HABER/MURAT GÜREŞ-Türkiye’de göç sorununun ‘telafi edilemez sonuçları’ üzerinden yaptığı çıkışlarla ile dikkatleri üzerine çeken ve bu konuda büyük tartışma başlatan Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın, yine mülteci sorununu en derinden hisseden şehirlerden biri olan Gaziantep’ten adaylık planladığı ifade edildi.

“ADI KONULMASADA SEÇİM ÇALIŞMALARI BAŞLADI”

Gaziantep’te teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Zafer Partisi’nde; Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, İl Başkanı Mehmet Pamuk ve parti yöneticileri, Güncel Gazetesi ve yurthaberleri.net'i ziyaret ederek ülke, şehir ve siyasete dair değerlendirmelerde bulundular.

Türkiye’nin çok kötü bir süreçten geçtiğini ve yaşanan problemlerin Zafer Partisi iktidarından çözüme kavuşacağını ifade eden Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Yücel, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın, bu nedenle ilan etmemiş olsa da çeşitli illerde düzenlediği konferansların ardından yaptığı ziyaretler ile seçim çalışmalarını başlattığını dile getirdi.

“ZAFER PARTİSİ’NE BÜYÜK TEVECCÜH VAR”

Yaşanan ağır sorunlar nedeniyle siyasetin ibresinin her gün değiştiğini belirten Yücel, “İl kurulduğumuz dönemler ile geldiğimiz nokta arasında çok büyük fark var. Ülkemizin bekası için attığımız olumlu adımlar nedeniyle halkımızın büyük teveccühünü kazandık. Her kesimden vatandaşlarımızın bizi büyük bir dikkatle takip ettiğini biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda planlıyoruz” dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ, GAZİANTEP’TE KAMP KURACAK

Genelde Türkiye’nin özelde ise Gaziantep gibi Suriyeli göçünün yoğun yaşadığı şehirlerin çok büyük sıkıntıları olduğunu kaydeden Yücel, “Bu kapsamda Genel Başkanımız Ümit Özdağ, 24-27 Kasım tarihlerinde Gaziantep’te 3 günlük bir kamp yapacak. Burada yaşanan tüm sıkıntıları enine-boyuna masaya yatıracağız. Ardından, mülteci probleminin yaşadığı bölge illerini ziyaret edeceğiz. Yaşadığımız, ‘stratejik göç’ ile Anadolu Türksüzleştirilmek isteniyor. Ortada 144 milyar dolar gibi harcanan devasa bir ülke kaynağı var. Kayıt dışılık, oy manipülasyonu için vatandaşlık, gettolaşma, uyuşturucu, kira ve konut sorunu işsizlik hep bu yanlış politikaların sonucu. Türkü, azınlığa düşürme projesine şiddetle karşı çıkıyoruz. Bu tavrımızdan da asla geri adım atmayacağız” dedi.

“ANKETLERDE 6. SIRAYA OTURDUK”

Zafer Partisi’nin Gaziantep’te teşkilatlanma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten İl Başkanı Mehmet Pamuk ise 5 ilçede yapılanmanın tamamlandığını, Yavuzeli dışında kalan ilçelerde de çok yakında parti tabelasını asacaklarını ve ardından tüm ilçelerdeki teşkilatlanmayı bitireceklerini kaydetti. Can yakıcı sorunları ısrarla gündeme taşıyan ve bu konuda geniş kesimlerin büyük takdirini kazanan partisinin anketlerde 6. sıraya oturduğuna dikkat çeken Pamuk, “Ancak bu bizim için yeterli değil. Temel hedefimiz iktidar olmak. 2023’te yapılacak seçimlerde ciddi bir oy alarak barajı geçeceğimize olan inancım tam. Çünkü ülkeyi, Atatürkçülüğü ve milliyetçiliği en samimi şekilde savunan tek partiyiz” diye konuştu.

10.11.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR