Uçuşlar başlayacak ama  uçağa binişler nasıl olacak?

Haziran ayında yeniden uçuşlara devam edecek Türk Hava Yolları (THY), uçuşlarda bazı yeniliklere gidiyor. Yolcular anons ile sıra numarasına göre uçağa alınacak, koridorlarda kuyruk ve temas yapılmayacak...

Uçuşlar başlayacak ama  uçağa binişler nasıl olacak?

Coronavirüs sebebiyle uçuşlarını bir süre askıya alan ve 5 Haziran itibariyle iç hat uçuşlarına başlamayı öngörülen THY, uçuşta da yeni bir döneme başlıyor.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım da bulunarak yolcuların uçuş esnasında dikkat etmesi gereken konuları açıkladı.

Ekşi, “Şimdi uçuşa hazırlanma zamanı. Sağlıklı uçuş için el bagajı yok, küçük el çantası var. Koridorlarda kuyruk ve temas yok. Anons ile sıra numarasına göre, biniş için arka sıradan öne doğru, iniş için önden arkaya doğru sırasını bekleyerek anons ile. Maskeni tak. Her dört saatte bir değiştirecek kadar yanında yedek masken olsun. Sosyal mesafeni koru, mümkün ve makul olan her yerde buna dikkat et. Hijyene dikkat, el yıkamak ve mümkün olduğunca online işlemler ile seyahat” diye paylaşımlarda bulundu.

 

26.05.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR