CHP İçindeki Sorunlar, Diğer Partileri İlgilendirmez!

CHP’nin parti içi konularının Ak Parti tarafından gündeme getirilmesini etik bulmadığını belirten Yıldırım, “Disiplin süreçleri de dahil olmak üzere kendi içimizde yaşanan durumlar diğer partilerin meselesi değildir. Ben aynı zamanda ilçe meclis grup başkanıyım. O grup toplantısında meydana gelen olaylarla ilgili olarak disiplin süreci başlattık ve bu süreç devam etmektedir. Hiçbir partinin iç işlerine müdahale etmem, bu ahlaki bir tutum değildir,” ifadelerini kullandı.
Yıldırım, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz hakkında ortaya atılan usulsüz harcama iddialarıyla ilgili de açıklamalarda bulundu.
Umut Yılmaz’ın geçmiş döneme dair sunduğu belgeler hakkında görüşlerini dile getiren Yıldırım, “Rıdvan Fadıloğlu ile 10 yıl boyunca çalıştım. Belgeli bir yanlış görmedim. Görseydim karşı çıkarak dile getirirdim. Yanlışı olabilir, ama ben bu hususta bir yanlışlık tespit etmedim,” şeklinde konuştu.