KÖPEKLERİN SALDIRDIĞI ASİYE'NİN AİLESİNE ZİYARET

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, pitbull cinsi iki köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Asiye Ateş’in (4) ailesini ziyaret etti.

KÖPEKLERİN SALDIRDIĞI ASİYE'NİN AİLESİNE ZİYARET

 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey ilçesine bağlı Beştepe Mahallesi’nde bir sitede pitbull cinsi iki köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanarak tedavi altına alınan Asiye Ateş’in (4) ailesini ziyaret etti.

 BABA ADALET İSTEDİ

Görüşme öncesinde küçük Asiye’nin tedavi gördüğü özel hastanenin başhekiminden tedavi süreci ve son durum hakkında bilgi alan Başkan Fatma Şahin, sonrasında ailenin yanında geçti. Burada Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, halası Hatice Öztürk ve amcası Cuma Ateş ile bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Şahin, insanlar için tehlikeli hayvan türlerinin kontrol altına alınması için gerekli yatırımların yapıldığını, sürecin takipçisi olacağını belirtti. Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da konu hakkındaki hassasiyetine değinerek, Cumhurbaşkanının aileye selamlarını iletti. “Benim kızımın başına gelen başkasının da başına gelebilirdi” diyen baba Hüseyin Ateş ise adaletin yerini bulmasını istediğini belirterek Başkan Şahin’e destekleri için teşekkür etti.

24.12.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR