İyi Partili Filiz, hafta sonunu halkın içinde geçirdi

Prof. Dr. Filiz TBMM çalışmalarına verilen hafta sonu arasını boş geçirmedi. Ankara’dan Gaziantep’e gelen Prof. Dr. Filiz, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

İyi Partili Filiz, hafta sonunu halkın içinde geçirdi

 

Prof. Dr. Filiz’den Teşkilatlara Ziyaret…

Prof. Dr. Filiz, İYİ Parti Gaziantep teşkilatlarına da ziyaretlerde bulundu. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Av. Oğuz Hocaoğlu’na makamında yaptığı ziyaretinde, Şahinbey İlçe Başkanı İsmet Şerbetçi, Şehitkamil İlçe Başkanı Ali Pişkin, Oğuzeli İlçe Başkanı Hasan Gazi Emre ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Gençlerle bir araya geldi

Prof. Dr. Filiz her zaman öncelik verdiği gençleri bu ziyaretinde de es geçmedi. İYİ Parti Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Alper Çiftçi’nin makamına giderek kendisi ve gençlerle sohbet etti.

Esnafın sorunlarını dinledi

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, il ve ilçe başkan ve yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Özellikle pandemi sürecinde uygulanan yasak kararlarının esnaf düşünülmeden alındığını, bu nedenle büyük sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren esnaf, yanlış ekonomi politikalarından şikayetçi olurken desteğe ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.

Gaziantep Servisçiler Odası Başkanına hayırlı olsun ziyareti…

Prof. Dr. Filiz Gaziantep Servisçiler Odası Başkanı İsmet Özcan’ı da yeni iş yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Gaziantepli servisçilerin sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşup taleplerini dinledi.

14.06.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR