GÜNCEL

Valizler Gaziantep’te Kaldı, Yolcular Mağdur Oldu!

İddialara göre, uçağa binmeden önce teslim edilen bagajlar, bilinmeyen bir operasyonel aksaklık nedeniyle kargo bölümüne yüklenmedi. Bunun sonucunda, uçaktaki yolcular İngiltere’ye bagajsız olarak ulaştı.

Bagajlar Gaziantep’te Kaldı

Uçuşu takip eden sosyal medya hesaplarından HavaSosyalMedya, bagajların Gaziantep Havalimanı’nda bekletildiğini ve bunun operasyonel bir hata sonucu gerçekleştiğini açıkladı. Uçak zamanında kalkmasına rağmen, yolcuların bagajları aynı uçuşta taşınmadı.

Havayolu Şirketinden Açıklama Bekleniyor

SunExpress yetkililerinden henüz resmi bir açıklama yapılmazken, mağdur olan yolculara bagajlarının bir sonraki uçuşla Londra’ya gönderileceği bilgisi verildi. Yaşanan bu aksaklık, özellikle yurtdışında uzun süreli kalacak yolcular için önemli bir mağduriyet oluşturdu.

Yolcular Tepkili: “Yurt Dışında İlk Gün Şok Yaşadık”

Londra’ya iniş yapan bazı yolcular, sosyal medya üzerinden yaşadıkları durumu paylaşarak tepkilerini dile getirdi. Bavulsuz olarak İngiltere’ye inen yolculardan bazıları, “Yurt dışında ilk günümüzü elbisemiz olmadan geçirmek zorunda kaldık” diyerek yaşanan krize dikkat çekti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu