GİBTÜ’den rekor doluluk

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde 2021 – 2022 akademik yılı kayıt heyecanı başladı

GİBTÜ’den rekor doluluk



Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde 2021 – 2022 akademik yılı kayıt heyecanı başladı. Lisans ve önlisans bölümlerine kayıt yaptırmak için il dışından ve Gaziantep’ten gelen öğrenci ve velilere işlemlerde kolaylık sağlamak için gerekli düzenlemeler yapıldı. 2 yıl önce kurulan GİBTÜ şimdiden yüzde 96,6 doluluk oranına ulaşarak rekor kırdı. 16 bölüm için 890 öğrenci kontenjanı bulunan üniversite tam doluluk oranına kısa sürede ulaştı.
Gaziantep İslam Bilim Teknoloji Üniversitesi(GİBTÜ) Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, yeni kayıt yaptıran öğrencilerin mutluluklarına ortak olduklarını kaydederek, “Bizi tercih eden öğrencilerimize en güzel imkanları yaratmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Öğrenciler bu yıl da geçen yıl olduğu gibi yüz yüze veya e – kayıt üzerinden kayıt yaptırabilecekler. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nde bu yıl eğitim görmeye başlayacak öğrenciler ile veliler, kayıt sırasında personelin ilgisi ve güler yüzü için teşekkür ederek, işlemlerini tamamlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade ettiler.
GİBTÜ Rektörü Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "2019 yılında sıfırdan kurulan ve kuruluşunu kısa sürede tamamlayan akademik ve idari personelleriyle yoluna hızla devam eden yeni bir üniversiteyiz. 793 öğrencimiz eğitim faaliyetini üniversitemizde yürütmekte. Bu yılda 890 öğrenci kontenjanımız var. Yeni öğrencilerin katılmasıyla beraber sayımız 1800 civarında olacak. Bu rakam yeni kurulan 2 yıllık bir üniversite için elhamdülillah iyi bir rakam" dedi.

9.09.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR