"FATMA ŞAHİN BU İŞİ BİLMİYOR"

Komşudan öyle bir ironi geldi ki Şanlıurfalı tarzı mesaj oldu.

"FATMA ŞAHİN BU İŞİ BİLMİYOR"

 

Gaziantep'in komşusu, zaman zaman tatlı rekabetteki ortağı, bazen oların, bazen bizlerin gıpta ile baktığı Şanlıurfa'dan kendi belediye başkanlarına, Fatma Şahin üzerinden son derece esprili bir yanıt verildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, Düzbağ Barajı ile ilgili bilboradlara kendi resmini kullanmaması Şanlıurfa'da günün konusu oldu.

Urfa'da yayın yapan www.urfadasin.com haber portalı, bu fotoğrafı kullanarak, "Fatma Şahin bu işi bilmiyor" diyerek aslında kendi kentlerindeki yöneticilere ince bir gönderme yaptı.

İşte o haber:

"Şanlıurfalıların imrendikleri kimi zaman da kendi aralarında bile Antep örneğini verdiği ve mukayesesi yaptığı gerçeği bugün bir kez daha tescillendi.Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’e yaptığı hizmetler, projeler ve yatırımlar için tanıtım billboardlarına verdiği reklamların hiç birinde kendi resmini kullanmaması dikkat çekti.
Şanlıurfalılar sosyal medyada Fatma şahini tebrik etti. Bazı Şanlıurfalılar da ”Fatma Şahin bu işi bilmiyor. En azından bir bilborda resmini koysaydı” ironisi yaptı."

3.01.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR