Empera Halı Gaziantep Basketbol'da 11 Covid-19 vakası!

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Empera Halı Gaziantep Basketbol'da 5'i oyuncu 11 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Empera Halı Gaziantep Basketbol'da 11 Covid-19 vakası!

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü, spor dünyasında da etkisini yakından hissettiriyor. Son olarak ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Empara Halı Gaziantep Basketbol'da 11 vaka tespit edildi. Ligde oynanması planlanan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor maçı ertelendi.

  Süper Ligi ekiplerinden Empera Halı Gaziantep Basketbol'da 5'i oyuncu 11 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, A takım kadrosu, teknik heyet ve kulüp personelinin dün Kovid-19 testinden geçirildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Testler sonuçlanmış ve 5 sporcumuzla teknik ve idari kadromuzdan 6 kişinin testleri pozitif çıkmıştır. Bulguya rastlanan sporcu ve personelimizin takip, izolasyon ve tedavi sürecine derhal başlanmıştır. Bu kapsamda yarın oynayacağımız  maçımız ileri bir tarihe ertelenmiş olup, ligdeki maç takvimimizle ilgili Türkiye Basketbol Federasyonunun kararı beklenmektedir."

.

.

14.11.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR