16-0'LIK FUTBOL MAÇI

Şahinbey Ampute Futbol Takımı, sahalarda az görülen bir skora imza attı...

16-0'LIK FUTBOL MAÇI

 

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde ağırladığı Bağcılar Ampute Futbol Takımını 16-0 farkla mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

BARIŞ TELLİ 5 GOL ATTI 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Denizli Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 6-0 mağlup eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, bu haftada kendi evinde Bağcılar Ampute Futbol Takımını 16-0 mağlup etti. İlk yarısı 5-0 biten karşılaşmada mavi beyazlı takım ikinci yarıda da rakibine gol olup yağdı. Mavi-beyazlı takım için rahat geçen karşılaşmada karşılaşmanın golleri 4-32-35-42’inci dakikalarda Yussıf Yahaya, 6-24-27-45’nci dakikada Abderraouf Ouchenne, 26-39-41-47-50’inci dakikada Barış Telli, 25-29-31’uncu dakikada Mohammed Mubarık’tan geldi.

GOL OLDU YAĞDILAR 

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak kendi evimizde Bağcılar Ampute Futbol Takımı’nı ağırladık. Rakibimiz karşısında ortaya koyduğumuz başarılı futbolla maçtan 16-0 galip ayrılmasını bildik. Alınan galibiyetten dolayı teknik ekibi, futbolcuları ve bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Fatih Karakuş alınan galibiyetten dolayı oyuncuları tebrik ederek, “Tüm oyuncu arkadaşlarımın emeğine sağlık güzel bir maç oldu. Her iki takım içinde fair-play çerçevesinde geçen bir maç oldu. Sezona başlarken belirlediğimiz şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerliyoruz. Bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, Kulüp başkanımız Cuma Güzel’e teşekkür ediyorum. Ayrıca bu galibiyeti  geçirdiği rahatsızlıktan dolayı aramızda olamayan Teknik Direktörümüz Halil İbrahim Köprülü'ye armağan ediyoruz” dedi.

GALİBİYET KULÜP MÜDÜRÜ VE HOCAYA HEDİYE 

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takım Kaptanı Barış Telli, hafta içi antrenmanlarda sıkı çalıştıklarını belirterek,  “Şahinbey Ampute Futbol Takımına yakışır bir futbol ortaya koyarak farklı bir galibiyet aldık. Hafta içi yapmış olduğumuz çalışmaların karşılığını aldık. Alınan bu galibiyeti aynı zamanda hafta içi rahatsızlanan hocamız Halil İbrahim Köprülü’ye takım arkadaşlarım armağan ediyor ve geçmiş olsun diyoruz. Ayrıca bugün doğum günü olan Kulüp Müdürümüze de bu galibiyeti armağan ediyoruz” dedi.

2.01.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR