GÜVENLİK

Traktör Kazasında Hayatını Kaybeden Mustafa Fırat

Gaziantep’te tarladan dönen 43 yaşındaki Mustafa Fırat, geçirdiği kalp krizi sonucu traktörünün altında kalarak hayatını kaybetti. Fırat’ın, 16 yıl önce benzer bir kazada babası Ahmet Fırat’ın da yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olay, Gaziantep’in Nizip ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Nizip ile Karkamış yolu üzerinde tarlasından dönen Mustafa Fırat, traktörünün üzerinde kalp krizi geçirdi. Kriz geçiren Fırat, traktörün devrilmesi sonucu feci bir şekilde yaşamını yitirdi. Fırat’ın cenazesi Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Babasıyla Aynı Kaderi Yaşadı

Traktörün altında kalarak hayatını kaybeden Mustafa Fırat’ın babası Ahmet Fırat’ın da 16 yıl önce bir traktör kazasında yaşamını yitirdiği bilgisi ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu