İş Kazasında Genç Hayatını Kaybetti: Soruşturma Başladı

Gaziantep’te 23 yaşındaki bir genç, iş kazası sonucu hayatını kaybetti. Şehitkamil ilçesindeki 15 Temmuz mahallesinde yer alan Akan Park inşaatında meydana gelen olayda, Ahmet Kaya’nın üzerine palet düştü. Kazanın ardından, durumu bildirilen olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
İtfaiye ekipleri, paletlerin altından Ahmet Kaya’yı çıkardı ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Hastanede gerçekleştirilen tüm müdahalelere rağmen, Kaya kurtarılamadı. Olayın ardından başlatılan soruşturma çerçevesinde 7 kişi gözaltına alındı.
Bu arada, genç işçinin ölümüne neden olan olayın detaylarının araştırılmasıyla kazanın, kaza mı yoksa iş cinayeti mi olduğu konusunda netlik sağlanması bekleniyor.