Başkan Fadıloğlu'ndan 4 Şubat Duyarlılığı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 4 Şubat Dünya Kanser Günü'nde Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.  

Başkan Fadıloğlu'ndan 4 Şubat Duyarlılığı

 

Türkçe adıyla Uluslararası Kanser Kontrol Örgütü (UICC) ve ortak kuruluşlar, milyonlarca insanın can verdiği ancak önlenebilir de bir hastalık olan kansere karşı toplumsal farkındalık yaratmak için dünya genelinde kampanyalar düzenliyorlar. Bu kampanyalar için sembol olarak belirlenen 4 Şubat tarihi ise Dünya Kanser Günü olarak kabul ediliyor ve kanser konusundaki toplumsal bilinç için de bugünde etkinlikler yaygınlaştırılıyor.

Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, işte bu farkındalığı gündeme taşımak adına Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde hastalarla bir araya geldi. Tedavileri devam eden hastalara moral veren Başkan Fadıloğlu, bu sırada kanserin çözümsüz bir hastalık olmadığını da vurgulayarak, tek tek ilgilendiği hastalara acil şifalar diledi. İyileşmede azim ve inancın öneminin altını çizen Fadıloğlu, hastalar ile sohbet etti ve sağlık görevlilerine de çalışmalarında başarılar diledi. Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ayrıca Onkoloji Hastanesindeki çocuklarla da özel olarak ilgilenmeyi ihmal etmedi. 

 

 

5.02.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR