Gaziantep'e Adanalı Müdür atandı

Daha önce Balıkesir İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Cengiz Zeybek, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle Gaziantep'e atandı. Aslen Adanalı olan Zeybek'in Gaziantep'te çok sevilmesi ve Halkla iyi bir diyalog kurması bekleniyor.

Gaziantep'e Adanalı Müdür atandı

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan Kararname ile Balıkesir İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Gaziantep'e atandı. Adana'da doğan ve ilköğrenimini de yine Adana'da tamamlayan 57 yaşındaki Zeybek'in İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda YüksekLisans diploması bulunuyor. Öte yandan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman'ın aynı Kararname ile Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi.

ÇOK SAYIDA BAŞARI BELGESİ VAR

Gaziantep Emniyet Müdürü olarak atanan Cengiz Zeybek, mesleğinde başarılı bir isim olarak göze çarpıyor. Çocuk Koruma Kanunu'ndan Denetimli Serbestlik Hizmetleri Kanunu'na... Genetik İncelemeler ve Fizik Kimliğin Tespiti'nden Gözaltına Alma ve İfade Alma Yönetmeliği'ne... Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Kanunu'ndan Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkında Kanun'a kadar onlarca yasa ve yönetmelik taslağının değiştirilmesiyle hazırlanması konularında çalışmalara katılan yeni Gaziantep İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, mesleki anlamda yazdığı çok sayıda makaleyle de dikkat çekiyor. Ayrıca Cengiz Zeybek'in İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ila Valilikler tarafından çok sayıda takdirname ve başarı belgesine layık görüldüğü de Müdür Bey'in özgeçmişinde yer alıyor. Evli ve 3 çocuk babası Cengiz Zeybek'in Gaziantep'te halkın huzuru konusunda tüm mesleki tecrübesi, bilgi ve birikimini ortaya koyarak, gelecekte Gaziantep'in hiç unutamayacağı, sevgi ve saygıyla hatırlayacağı bir Devlet Adamı olması bekleniyor.

 

 

20.09.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR