GASTRONOMİ FESTİVALİ BAŞLIYOR, MALİYETİ 4.5 MİLYON TL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gastronomi Festivali yarın start alıyor. Festival kentimize 4.5 milyon liraya mal olacak...

GASTRONOMİ FESTİVALİ BAŞLIYOR, MALİYETİ 4.5 MİLYON TL

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin Gastronomi Festivali için ödediği para belli oldu. Festival kapsamında, “Gurme misafirlere” özel yemek planlayan belediyenin kasasından 4,5 milyon TL çıktığı belirlendi.

AKP’li Fatma Şahin idaresindeki belediye, 16-24 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Gastronomi Festivali için 11 Ağustos’ta ihale düzenledi.

ÖZEL HEDİYELER HAZIRLANDI

BirGün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre; belediyenin 7 milyon 178 bin 794 TL’lik maliyet hesabı çıkardığı festivalin ihalesi, 4 milyon 557 bin TL’yle sonuçlandı. Belediye ile “Ankatur Organizasyon” isimli şirket arasında 8 Eylül’de sözleşme imzalandı. Festival için İstanbul Boğazı'nda tanıtım yapan belediye, etkinliğe yurtiçi ve yurtdışından katılacak konukların uçak biletlerini karşılayacak. Konuklar üç ila beş yıldızlı otellerde konaklayacak. Festival için altı tane sosyal medya tanıtım filmi çektirilecek. Festivale yönelik ihale dosyasından edinilen bilgiye göre, belediye konuklar için özel hediyeler de hazırladı. Festivale katılan sanatçılara yöresel kumaştan kravat, şal ve fular diktirildi. Konuklara birinci sınıf restoranlarda yöresel kahvaltı, öğle yemeği ve akşam yemeği yedirilecek.

15.09.2023 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR