☁13°GAZİANTEP

Gaziantep OSB’de pamuk fabrikasında büyük yangın

Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Ahmet Aslansoy Pamuk Fabrikası’nda çıkan yangın, itfaiyenin saatler süren müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Gaziantep OSB’de pamuk fabrikasında büyük yangın
1 dk okuma

Gaziantep 2. OSB’de pamuk fabrikasında yangın

Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Ahmet Aslansoy Pamuk Fabrikası’nda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Tesisten yükselen dumanları fark edenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Müdahale ve kontrol

Alevlerin çevredeki alanlara yayılmasını önlemek için ekipler yoğun bir çalışma yürüttü. Yangına 15 araç ve 40 personelle müdahale edildi. Saatler süren çabanın ardından alevler kontrol altına alındı. Ekiplerin fabrikada soğutma çalışmaları sürüyor.

İnceleme sürüyor

Yangının çıkış nedeninin tespiti için inceleme başlatıldı.

Bu haber sizde ne hissettirdi?

Tepkinizi paylaşın. Seçiminizi değiştirebilirsiniz.

SIRADAKİ HABERGaziantepliler Dikkat! 19 Ekim Pazartesi Bu İlçelerde Elektrikler Kesilecek (Tam Liste)
→

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır.

Editörün seçtikleri

Tüm haberler →