Güvenevler Mahallesi’nde bulunan 29064 Nolu Sokak’ta olay meydana geldi. Alınan bilgiler doğrultusunda, bir apartman dairesine giren şahıslar 50 yaşındaki bir kişiyi ipte asılı biçimde buldu ve durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne iletti.
Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Bunun üzerine olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı, adrese gelerek detaylı bir inceleme gerçekleştirdi.
Savcılık incelemesi tamamlandıktan sonra, hayatını kaybeden kişinin cenazesi, ölüm nedeninin kesin bir şekilde belirlenebilmesi amacıyla Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Polis birimleri, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla soruşturma çalışmalarını devam ettiriyor.

