Yeşim Salkım: "Bu ülkede..."

Sanatçı Yeşim Salkım, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında Gör Beni adlı yayına konuk oldu

Yeşim Salkım: "Bu ülkede..."

 

Sanayçı Yeşim Salkım, Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalında Gör Beni adlı yayına konuk oldu. İkilinin yaklaşık yarım saat süren söyleşisinde televizyon dünyası, magazin dünyası ve geçmişten bugüne değişimler konu edildi. Yeşim Salkım, yayın sırasında Armağan Çağlayan'ın "En çok neyi özledin?" sorusuna "Çocukluğumu..." şeklinde yanıt verdi. Yayında Armağan Çağlayan, "Eğer benim şimdiki aklım olsa televizyona hiç çıkmazdım; senin de böyle pişmanlıkların var mı?" sorusuna Yeşim Salkım, "Ben de bu dünyaya hiç girmezdim" şeklinde yanıtladı. Yeşim Salkım ayrıca babasının yaklaşık 5 gündür yoğun bakımda olduğunu açıklayarak, "Babam bana hiç bu işlere girmememi söylemişti keşke onu dinleyeseydim" dedi. Yeşim Salkım, yakın zamanda Sinema oyuncusu Cahide Sonku'nun hayatını canlandıracağı bir tiyatro oyununda rol alacağını da ilân etti.

Yeşim Salkım, magazin dünyasında yaşananlar ve Türkiye'nin gerçekleri konusunda da şu ifadelerine yer verdi:

"Bu ülkede doğruyu söyleyenler pek sevilmemiş... Tarihimizde de böyle bence... Bu ülkede doğruyu söyleyenler ya hapise atılır ya da sürgüne gider; oralarda ölür. Yıllar sonra da kıymetleri anlaşılır.

Ben geçmişte yaptığım ve söylediğim hiçbir şeyden dolayı pişman değilim. Hayatım boyunca hiçkimseye durup dururken haksızlık yapmadım. Bunu bildiğim için magazin dünyasında artık benim için ne söylenildiği umurumda değil. Bu kadar cahil insanı siz yarattınız televizyonlarda... İnsanlar, televizyonda her gördüğüne inandı. Şimdi de İnstagram'da yapılıyor aynısı... Sanırsı, herkes çok mutlu ve herkesin her şeyi var."

Yeşim Salkım ayrıa Armağan Çağlayan'ın "Bu piyasa bir kenara ama tiyatrodan kazandığım 3 kuruş parayla ben çok mutluydum" sözüne katıldığını söyleyerek, "Dediğin çok doğru, o tiyatrodan alınan 3 kuruş hiç bitmiyordu. O yüzden şimdi tiyatro yapacağım: Cahide Sonku'nun hayatını oynayacağım. Ben tiyatro oyunculuğunu seviyorum ancak tiyatro oyunu izlemekten ziyade sinema izlemeyi tercih ediyorum" dedi.

9.04.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR