TEKNOPARK'TA SİTEMLİ İSTİFA...

Gaziantep Teknopark Genel Müdürü Ekrem Tekin, görevinden istifa etti.

TEKNOPARK'TA SİTEMLİ İSTİFA...

“Gaziantep Teknopark Genel Müdürlüğü görevlerinin ve yetkilerinin kaldırılması” dolayısıyla böyle bir karar aldığını açıklayan Tekin, 1 Aralık itibariyle görevini bıraktı. Ekrem Tekin, sosyal medya hesabında yayımladığı “Veda” mektubuyla istifasını duyurdu.

Tekin, veda mektubunda şunları kaydetti: “Son 3 yıldır, Gaziantep Teknopark A.Ş. Genel Müdürü olarak onurla sürdürdüğüm görevlerimin ve yetkilerimin kaldırılması dolayısıyla Teknoparktan ayrılıyorum. Çalıştığım dönemde teknopark ve ben birbirimizi ciddi düzeyde geliştirdik, yetkinleştirdik. İşimi severek ve iyi yaptım. İş bana ne öğrettiyse tüm diğer kurumlardaki meslektaşlarımla paylaştım.

Gençlere güvenmekten korkmayan, gençlerle ekip olabilen, her zaman gençlerin enerjisinden nasıl faydalanacağını düşünen önceki yönetim kurullarımıza şükranlarımı sunarım. Her gün kıymetlerini daha çok anladığım çalışma arkadaşlarımın hepsinin kendi işinde kendimden daha iyi arkadaşlar olduğuna inandım ve bugün halen inanıyorum.

Onlarla birlikte teknoparkta oluşturduğumuz girişimci ruhu sürdüreceklerine inanıyorum. İşte bu duygu ve düşüncelerle sizlere veda ederken, hepinize mutlu ve başarılı bir gelecek diliyor, iş birliğimizin farklı ortamlarda ilerlemesini ümit ediyorum. Hakkınızı helal edin, benim varsa helal olsun.”  


1.12.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR