TANINMIŞ İNŞAAT FİRMASI SAHİBİNİN BAŞI DERTTE

Gaziantep'te faaliyet gösteren Bezek İnşaat firması sahibi Ö.B. bağevinde ateş alan silahı ile arkadaşı E.A.'nın yaralanmasına neden oldu. Olayı dramatik hale getiren ise işin içinde madde bağımlılığı olması...

TANINMIŞ İNŞAAT FİRMASI SAHİBİNİN BAŞI DERTTE

 

Gaziantep'te faaliyet gösteren Bezek İnşaat firması sahibi Ö.B. bağevinde ateş alan silahı ile arkadaşı E.A.'nın yaralanmasına neden oldu. Boğazına mermi isabet eden E.A.'nın hastanedeki tedavisi sürüyor...

Olay gecesi tanınmış inşaatçı Ö.B.; E.A. ve H.A. ve S.K. isimli  üç arkadaşı ile buluşarak bir restorana gitmek için yola çıkmadan önce bir miktar esrar maddedi aldı.Gecenin ilerleyen saatlerinde aldığı alkolden etkilenince arkadaşları aracını kullanarak kendisini Cerciğin Mahallesi'nde bulunan bağevine götürdüler.

Bir süre sinirli bir şekilde elinde tabanca ile çıkan Ö.B., Gaziantep'te uyuşturucu maddenin en çok satıldığı yer olan Hacıbaba semtini basacağını, orasının kendisinin gençliğini çaldığını ifade etmeye başladı. Arkadaşları elindeki silahı alarak bir yere sakladılar.

Ancak öfkesi bir türlü geçmeye Ö.B. silahı bulup, aldığı madde ve alkolün etkisi ile şuursuzca silahını tekrar ateşleyince bağevinde bulunan arkadaşı E.A.yı vurdu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı adamı acil olarak Tıp Fakültesi'ne kaldırdılar.

Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor. 

22.11.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR