SERA MEKATRONİK'E BÜYÜK ÖDÜL

Gaziantep'te yerleşik Sera Mekatronik Mühendislik hizmetleri, modern seracılık alanındaki başarılı faaliyetleri nedeniyle ödüle layık görüldü.

SERA MEKATRONİK'E BÜYÜK ÖDÜL
 
Modern sera sistemler konusunda uzmanlaşarak yurt içi ve yurtdışında bir çok verimli sera kurarak üreticiye teslim eden Sera Mekatronik Mühendislik sektörünün zirvesi denilebilecek ödüle layık görüldü.
 
 
Makina Mühendisi Serdar Yılmaz'ın, AR-GE, inovasyon ve çağdaş mühendislik kapsamında kurarak geliştirdiği Sera Mekatronik, Yılın Başarılı Sera Markası Ödülü'nü Gaziantep'e getirdi.
 
Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri Komitesi'nin yaptığı titiz değerlendirme sonucu stanbul Bomonti Otelde yapılan törenle ödülünü Ece Erken ve Çetin Altay'ın elinden alan Sera Mekatronik Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yılmaz, sektöründe bu denli önemli bir ödülü almanın gururunu Gaziantep'e yaşattığüı için son derece mutlu olduğunu ifade ederek, "Şirketimiz, modern sera sistemleri anahtar teslim tasarım,kurulum, elektromekanik mühendislik hizmetleri, otomasyon ve danışmanlık hizmetleri.sera malzeme ve ekipmanları,elektro mekanik malzeme ve ekipman tedariği konusunda hizmet veriyor. Yurt içi ve dışında bu yıl 20'ye yakın projeyi tamamlayarak ürticilerimize teslim ettik. İçinden geçtiğimiz çağ artık tarımda yeni, bilimsel ve modern tekniklerin kullanılmasını şart koşuyor. Bizde bu konuda nitelikli hizmet vererek, müşteri memnuniyeti ve tarımsal verimliliği ön planda tutuyoruz" dedi.
17.11.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR