SENATO'DAN KUMPAS AÇIKLAMASI

Gaziantep Üniversitesi Senatosu, son günlerde medya akademiyi yıpratma çalışmalarını kınadığını duyuran bir açıklama yaptı. Özeti, "kumpaslara meydan vermeyiz" oldu...

SENATO'DAN KUMPAS AÇIKLAMASI

 

 

Senato'dan yapılan açıklamada şu görüşler, kamuoyu ile paylaşıldı:

Son günlerde bazı medya organlarında Rektörümüz  Prof. Dr. Arif Özaydın üzerinden üniversitemizin adı kullanılarak bir yıpratma kampanyası yürütüldüğüne teessüfle şahit oluyoruz. Üniversite yönetimimiz, tüm akademik ve idari personelimiz ile birlikte başarılı çalışmalar yapmak, uzaktan yakından üniversitemize eğitim için gelen öğrencilerimize daha kaliteli bir eğitim vermek ve huzurlu bir ortam sunmak için var gücüyle çalışmaktadır. Her zaman üstün eğitim kalitesi ve akademik başarıları ile anılmayı hak eden üniversitemizin, dayanağı olmayan çeşitli tezviratlar ile yıpratılmaya çalışılmasına ve yakalamış olduğu huzur ortamının bozulmasına yönelik girişimlere asla müsaade edilmeyecektir."

 

Gaziantep Üniversitesi, çalışanları ve öğrencileri ile huzur içerisinde olan bir üniversitedir. Öyle de olmaya devam edecektir. Üniversitemizi hak ettiği seviyeye ulaştırmak için bütün personelimiz inanç ve azimle çalışmaya devam edecektir. Üniversitemizi de hedef alan bu tezviratları şiddetle kınadığımızı belirtir, kamuoyuna saygı ile arz ederiz. 

10.11.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR