Radyo Dünyası şokta: Ender Uslu'yu kaybettik

Nihat Sırdar, aynı zamanda Kafa Radyo Yöneticisi de olan, radyo dünyasının Duayenlerinden Ender Uslu'nun hayatını kaybettiğini bildirdi.

Radyo Dünyası şokta: Ender Uslu'yu kaybettik

 

Aynı zamanda Kafa Radyo'da Yöneticilik de yapan Gazeteci Ender Uslu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Kafa Radyo Kurucusu ve Programcısı Nihat Sırdar, sabah saatlerinde sosyal medya hesabından kayıp haberini ğaylaştığında, haber hızla yayıldı.

Nihat Sırdar: "NE ALÇAKMIŞSIN BE 2020!"

Ünlü Radyocu Nihat Sırdar, yaptığı açıklamada "Ustamızı kaybettik. Ender Uslu artık yok! Konuşacak takat da yok, affedin. Ne alçak bir yılmışsın be 2020" diye yazdı. Bu sırada takipçileri de olayın şokunu yaşadı ve birbiri ardına başsağlığı mesajları yağmaya başladı. Tiyatro Oyuncusu Levent Tülek, duyduğu haber karşısındaki üzüntüsünü ve şaşkınlığını dile getirirken, "Aa, daha geçen gün Cadde'de oturup uzun uzun sohbet ettik! Çok çok üzüldüm... Çok değerli bir insandı, başımız sağolsun Nihat!" diye yazdı.

Ender Uslu, 3 Temmuz 1951 Bodrum doğumluydu. Yaşamının son günlerinde Kafa Radyo Ailesi'ne katılmıştı ve aynı zamanda Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Öğretim Görevlisi'ydi. Türkiye'deki ilk özel radyoyu 1992 yılında "Radyo Bodrum" adıyla Bodrum'da kuran Ender Uslu, 1993 yılında ise İstanbul'a gelerek, 1999 yılına değin BEST FM Haber koordinatörlüğünü üstlendi. Ardından Radyo Viva ve İstanbul FM'de yöneticilik yapan Ender Uslu, yaşamı boyunca Türkiye Gazeteciler Cemiyeti başta olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluştan, üniversite ve dernekten ödül kazandı. Ender Uslu, evli ve 1 çocuk babasıydı.

 

6.02.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR