ODAYI, İÇİ BOŞ BAKLAVAYA ÇEVİRMİŞİLER

Gaziantep Lokantacılar,Kebapçılar,Baklavacılar,Tatlıcılar, Pastacılar Odası seçimlerinde kaybeden ekip, resmi defterleri teslim etmek istemiyor. Oda, büyük miktarlarda borçlandırılmış, Yeni başkan suç duyurusunda bulundu ve bakanlıktan müfettiş istedi.

ODAYI, İÇİ BOŞ BAKLAVAYA ÇEVİRMİŞİLER

 

Bu yıl yapılan seçimlerde 16 yıllık yönetimi devirerek ekibiyle başkanlık yarışında ipi göğüsleyen  Gaziantep Lokantacılar,Kebapçılar,Baklavacılar,Tatlıcılar, Pastacılar Odası Başkanı M.Abdulkadir Katmerci, tüm çağrılarına rağmen eski yönetimin odanın resmi  defterleri ve kayıtların tutulduğu elektronik cihazların kendilerine verilmediğini söyledi.

SUÇ DUYURUSU VE MÜFETTİŞ TALEBİ

Eski başkan Mehmet Bayrakçı hakkında, cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunularak, bakanlıktan müfettiş talep edildiğine dikkat çeken Katmerci, "17 Ocak 2022 tarihinde mazbatamızı alarak Görevimizi icra etmek üzere odamıza geldi.Karşılıklı iyi niyet ile devir teslim için odamıza geldiğimizde 16 yıldır başkanlık görevini yürüten Mehmet Bayrakçı ve ekibinin, çalışmamızı engellemek için; Karar defteri, Gelir-Gider defteri, Demirbaş defteri, odanın bilgisayar kasası, kamera kayıt cihazını yanında alarak ayrıldığını tespit ettik.

ODA BÜYÜK MİKTARDA BORÇLANDIRILMIŞ

Defaatle iyi niyetimizle aramamıza,haber yollamamıza rağmen ilgili evraklar ve cihazlar tarafımıza teslim edilmemiştir.Tarafımızca iyi niyetimizi sonuna kadar kullanmamıza rağmen ne yazık ki geri dönüş tarafımıza yapılmadı. Bu nedenlerle Cumhuriyet Başsavcılığına ve Ticaret Bakanlığına,suç duyurusunda bulunulmuş müfettiş talep edilmiştir. Mehmet Bayrakçı Başkan olarak yönetmiş olduğu 16 yıllık süre içerisinde odamızı çok büyük bir miktarda borçlandırmıştır.

Odamızın,esnafımızın hakkını hukuki yollardan sonuna kadar arayacağımızı buradan ve
tüm platformlardan ilan ediyoruz" dedi.

 

13.02.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR