Kılıçdaroğlu'ndan Gaziantep nostaljisi: Bir zamanlar kalemiz idi!..

Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te düzenlenen Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı. Burada özeleştiri yapan Kılıçdaroğlu, "Gaziantep’in nüfusu artıyor da bizim milletvekili sayımız artmıyor? Burası bir zamanlar partimizin kalesi idi" dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan Gaziantep nostaljisi: Bir zamanlar kalemiz idi!..

CHP’nin Gaziantep’te düzenlediği Belediye Başkanları Çalıştayı'na 11’i büyükşehir belediye başkanı olmak üzere 247 belediye başkanı katıldı. 

"KABAHAT BİZDE" 

  • “Biraz da özeleştiri” diyerek partisinin performansına değinen Kılıçdaroğlu, “Gaziantep’in nüfusu artıyor da bizim milletvekili sayımız artmıyor? Kabahat kimde, Anteplilerde mi bizde mi? Anteplilerde suç yok, kabahat bizde. Gazianteplilere sözümdür, sürekli birileriyle kavga eden bir örgüt istemiyorum. Kimse kusura bakmasın. Dolayısıyla gün hizmet günüdür. Gün çalışma günüdür. Nüfus artıyor, bizim milletvekilimiz yok. Bir dönem burası CHP’nin kalesiydi, Celal Doğan gibi efsane bir isim vardı. Eğer bir partili arkadaşım kendisini değil partiyi düşünüyorsa, önce Antep’i düşünecek. Antep’te bir çocuk yatağa aç giriyorsa ne il başkanı ne de ilçe başkanı uyuyacak” ifadelerini kullandı.

 

 

19.06.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR