KENAR SEMTE FUTBOL SAHASI

Gaziantep'in kenar semtlerinden olan Çıksorut'ta gençler modern bir stadyuma kavuşuyor...

KENAR SEMTE FUTBOL SAHASI

 

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı devam eden Çıksorut Stadyumu’nu yerinde inceldi. Kısa sürede tamamlanması hedeflenen stadyuma ilişkin açıklama yapan Başkan Fadıloğlu, “Amacımız, sporda tabana yayılmak. Çocuklarımızın yürüme mesafesinde spor yapma imkanına kavuşmasını sağlamak istiyoruz. İnşallah en kısa sürede milletimizin hizmetine girmiş olacak” dedi.

Spora ve sporcuya verdiği değeri, gerçekleştirdiği büyük yatırımlarla gösteren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yeni bir projenin daha tamamlanması için yoğun mesai yapıyor. Selahattin Eyyubi Mahallesi sınırları içerisine yapılan Çıksorut Stadyumu’nun içerisinde 90X55 metre ebadındaki bir futbol sahası bulunduğu bilgisini veren başkan Rıdvan Fadıloğlu, stadyumun toplam 15 bin metrekare büyüklüğe sahip olacağını belirtti. Tesisin 880 metrekare kapalı alana sahip olacağını kaydeden Başkan Fadıloğlu, Saha içerisinde; koşu pisti, 550 metrekare kulüp eğitim binası, 275 kişilik türbin, soyunma odaları, antrenman sahası, hakem odaları ile açık otopark alanı bulunacağını ifade etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun gerçekleştirdiği inceleme gezisine, Şehitkamil Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Özgüler ile Serkan Özatıcı da eşlik etti.

24.05.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR