KADIN GAZETECİ BELEDİYE BAŞKANI TAHMAZOĞLU'NA MEYDAN OKUDU

Uzun süredir Yamaçtepe'de DOP usulsüzlüğü haberleri yapan Ay Medya Yönetim Kurulu Üyesi Meral Ay, konunun öznesi olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na sosyal medya hesabından meydan okudu.

KADIN GAZETECİ BELEDİYE BAŞKANI TAHMAZOĞLU'NA MEYDAN OKUDU

 

Uzun süredir Yamaçtepe'de, DOP usulsüzlüğü haberleri yapan Ay Medya Yönetim Kurulu Üyesi Meral Ay, konunun öznesi olan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na sosyal medya hesabından meydan okudu.

ARSA TOPLAMA VE DOP MESELESİ

Gaziantep'in en fazla değer kazanan yerlerinden biri olan Şahinbey İlçesi'ndeki Yamaçtepe bölgesinde, imar tadilatı yapılmadan önce Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun siyasi yakınları ile arsa topladığı ve imara girdikten sonra  Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) vermediği, kişiye özel imtiyazşar sağladığı yönündeki  iddilar, Ay Medya bünyesinde Güneş ve Oluşum Gazetesi ile GRT TV'de gündemde getiriliyor.

BAŞKAN, HABERİN MESNETSİZ OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR

Belediye Başkanı Tahmazoğlu'nun, iddialara net yanıt vermek yerine medya kuruluşuna göndediği tekziplerde net bilgi yer almaması ve yapılan haberlerin mesnetsiz olduğu iler sürmesi üzerine gazeteci Meral Ay, sosyal medya hesabından, "haberimiz doğru değil ie kamuoyu şahit olsun ki 20 yıllık gaetecilik haytımı bitieceğim ve özür dileyeceğim. dedi.

"YA BAŞKANLIĞI BIRAK, YA MAHKEMEYE GİT"

Gaziantep halkını bu konuda 'uyardığına' işere den ay, Twitter hesabından şu mesajı paylaştı:

"Uyuma Gaziantep! Kamuoyu şahidim olsun. Haberde yanlışlık varsa 20 yıllık gazetecilik hayatımı bitireceğim ve özür dileyeceğim. Belgelerle yazıyoruz. Haber doğru! Yanlışlık yok. Rant var, şaibe var, vurgun var. Başkan Mehmet Tahmazoğlu ya başkanlığı bırak ya da mahkemeye git."

29.12.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR