KADIN FUTBOL TAKIMIMIZ BERABERE KALDI : 1-1

Profesyonel Kadın Liginin Gaziantep Temsilcisi, Gaziantep ALG Spor Kulübü Takımı Ligin 2. Haftasında 28 Ekim Batur sahasında Karadeniz Ereğli Belediye spor ile karşılaştı.

KADIN FUTBOL TAKIMIMIZ BERABERE KALDI : 1-1

Gaziantep’in Alg Spor zorlu rakibi karşısında 1 – 1 berabere kaldı. Maçın ilk dakikalarında Karadeniz Ereğli Belediye Spor'dan yediği gol ile geriye düşen temsilcimiz birkaç dakika sonra Gülbin Hız’ın golü ile karşılık verdi. Karşılaşmada Karadeniz Ereğli 1 kırmızı, 3 sarı kart gördü.

Maç kıyasıya mücadele ile geçti. Tek an bile heyecan kesilmedi. 2. Yarı farkını hissettiren Alg Spor birde penaltı kaçırdı. Karadeniz Ereğli Golünü 17 forma numaralı oyuncu Funda Aydınalp, Gaziantep Alg Spor Golünü ise Gülbin Hız Attı.

Maçtan sonra açıklama yapan Kulüp Başkanı Ali Gözcü, "Takımımıza yeni oyuncular aldık zamanla birbirlerine adapte olacaklar. Takımdan çok memnunuz her maçımızdan ders alarak çıkarıyoruz, bütün maçlara galibiyet için çıkıyoruz, bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, kıymetli taraftarlarımıza da teşekkür ederim" dedi...

Gaziantep ALG Spor :Demet, Liydmila, Mislina, Gülbin, Natia, Fatoş, Duygu, Yaşam, Zehra, Seval, İrino

Karadeniz Ereğli Belediye Spor : Duygu, Başak, Serenay, Kezban Ceren, Elanur, Bahar, Funda, Ece, Ceren, Lütfiye 

29.10.2018 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR