İstifa eden CHP il yönetimden resmi açıklama

YÖNETİM KURULU OLARAK İSTİFAMIZI SUNDUK”

İstifa eden CHP il yönetimden resmi açıklama

CHP İl Başkanı Melih Meriç, kamuoyunda konuşulan istifa iddiaları ile ilgili resmi açıklama yaptı. Meriç, il yönetim kurulu olarak istifalarını CHP Genel Merkezi’ne sunduklarını açıkladı.

CHP İl Başkanı Melih Meriç, kamuoyunda parti ile ilgili haberler için bir açıklama yaptı. İl Yönetim Kurulu olarak istifalarını Genel Merkez’e sunduklarını belirten Meriç, “ Belediye meclis üyeliği listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı sonrası, il yönetimi olarak istifa etme kararı aldık. İstifa dilekçelerimizi de Genel Merkez’e gönderdik. Artık Genel Merkez, bu dilekçelerle ilgili kararını verecektir.” dedi.

İDDİALAR GERÇEK DIŞI

Belediye Meclis Üyeleri listelerinin belirlenmesinde bir takım sıkıntıların yaşandığını dile getiren Meriç, “ Ancak kamuoyunda konuşulduğu gibi silah olayları yaşanmamıştır. Bu iddialar asılsızdır. Listelerin belirlenme sürecinde il yönetimimiz, parti tabanı ile farklı düşünce ekseninde olduğunu görmüştür.  Parti tabanının yapmayı planladığımız dönüşüme uzak olduğunu fark ettik. Bunun üzerine partimize de zarar vermemek adına, yönetimden çekilmeye karar verdik.” şeklinde konuştu.

18.02.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR