İŞKENCE EDİLEN BEBEK VE ANNESİNE ZİYARET

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, babası tarafından darp edilen 2 aylık bebeği, anne S.G’nin babasının evinde ziyaret etti

İŞKENCE EDİLEN BEBEK VE ANNESİNE ZİYARET

 

Aileye yeni hayatlarında maddi ve manevi destek olacaklarını belirten Şahin, anne ve oğlunu yeni bir yuvaya yerleştireceklerini söyledi.

BÜROKRATLAR İLE GİTTİ

GBB Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’te ebeveyni tarafından öldüresiye dövülerek özel bir hastanede yaklaşık bir hafta yoğun bakım ünitesinde tedavi görüp taburcu edilen 2 aylık C.G.’yi, Şahinbey ilçesinde ikamet eden dedesinin evinde ziyaret etti. Ziyarette Sağlık İl Müdürü Umut Tiryaki, GBB Başkan Vekili Mehmet Berk, Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanı Serdar Tolay, Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Abdullah Aksoy da bulundu.

HER TÜRLÜ İHRİTAÇLARI KARŞILANACAK 

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Şahin, bebek ve ailesinin her zaman yanında olduklarını belirterek, “Bebeğimiz ve annesi çok sağlıklı. Bütün ekiple her türlü çalışmayı yaptık. Bir takım mekansal talepler var. Bizim yapmamız gerekenler var, dinledik ve gerekeni yapacağız. Yeni bir eve alacağız ailemizi ve onların her türlü ihtiyacını karşılayacağız. Ailenin birebir takipçisi olacağız" diye konuştu.

"BUNDAN SONRASI BİZİM GÖREVİMİZ"

Şahin, "Bakanlıklarımız her türlü desteği verdi. Bundan sonrası bizim görevimiz. Sayın Valimiz her türlü koordinasyonu sağladı. Bundan sonra gereken ne varsa yapacağız." dedi.

Gaziantep'te baba Y.G'nin yaklaşık 2 aylık bebek C.G'yi darbederken çekilen görüntüleri 30 Kasım'da ortaya çıkmış, bunun üzerine ulaşılan bebek tedavi altına alınmış ve 6 Aralık'ta taburcu edilmişti. Aynı gün yakalanarak mahkemeye çıkarılan baba ise "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmıştı

14.12.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR