ISRARLA ÖLÜMÜ SEÇTİ: TEKSTİL İŞÇİSİ BORCU YÜZÜNDEN İNTİHAR ETTİ

Gaziantep'te bir fabrika işçisi 4 çocuk babası yakınlarına olan borcunu ödeyemeyince önce çamaşır suyu içti ardından  tel kablo ile kendini evinin tavanına asarak yaşamına son verdi. Ölüm haberine alan yakınları yasa boğuldu.

ISRARLA ÖLÜMÜ SEÇTİ: TEKSTİL İŞÇİSİ BORCU YÜZÜNDEN  İNTİHAR ETTİ
 
Gaziantep'te yine bir iişçi ntihar etti. Tekstil fabrikası işçisi Mansur H.  borcunu ödeyemeyince bunalıma girerek yaşamına son verdi."
 
www.memohaber.com'da yer alan habere göre, intihar olayı Gaziantep'in Şehitkamil ilçesi Hasırcıoğlu Mahallesi 47 sayılı evde meydana geldi. 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada tekstil işçisi olarak çalışan 41 yaşındaki Mansur H., iddiaya göre çevresine olan borcunu ödeyemeyen ve bir süredir bunalımda olan işçi dün akşam iş çıkışı evine gelerek odasına çekildi.

ACI MANZARA 

Eşi ve çocukları Mansur H.'den ses çıkmayınca kapalı kapıyı zorlayarak içeri girdiklerinde kablo ile tavana asılı vaziyette görünce durumu polis ve Acil 112 ekiplerine bildirdiler. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından fabrika işçisinin hayatını kaybettiğini  fark ederek durumu nöbetçi Cumhuriyet Savcısına haber verdiler.

ÇOK BORCU VARDI 

Çevresine olan borcunu ödeyemediği için intihar ederek yaşamına son varan tekstil işçisi Mansur H.'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından cenazenin defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildiği ve cenazenin öğle namazının ardından Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi Yukarı Mülk köyünde defnedildiği ve olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

 

 

23.06.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR