Gaziantep'te AKP ve CHP sosyal medyadan çok sert tartıştı

Twitter'deki sert polemikte AKP ve CHP resmi hesaplarından arka arkaya salvolar geldi...

Gaziantep'te AKP ve CHP sosyal medyadan çok sert tartıştı

AKP ve CHP arasında sosyal medyada sert atışma

 

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde bazı yerel siyasetçilerin tutuklanmasıyla ilgili gelişmeler AKP ile CHP arasında Twitter’de sert polemiğe neden oldu.

@@AKPartiG_AnteP hesabından CHP’ye, tutuklanan meclis üyeleri üzerinden yapılan saldırıya, @chpgaziantepil hesabından aynı sertlikte yanıt verildi.

AKP NE DEDİ?

Twitter’de başlayan polemikte, AKP, CHP’ye şu ifadelerle yüklendi, “Geçtiğimiz günlerde PKK terör örgütüne üye olmasından dolayı tutuklanan CHP Meclis üyeleri tüm Türkiye’de gündem olmuştur. Bu ayıp özellikle vatansever Gaziantepli CHP seçmenlerini zan altında bırakmaktadır. Bu kişilerin halen parti üyeliği devam ediyorsa CHP İl Yönetimi bu suça ortaktır. Özellikle bazı CHP Meclis üyeleri, Partimiz ile ilgili her şeye iftira düzeyinde açıklama yaparken bu duruma neden sessiz kalıyorsunuz? Kimlerden korkuyorsunuz? Seçimlerde yapmış olduğunuz gizli ittifakın Gaziantep’teki bu olaylara sessiz kalarak diyetini mi ödüyorsunuz? Bu rezaleti düzeltmek için @chpgaziantepil’i göreve davet ediyoruz.”

CHP’NİN YANITI GECİKMEDİ

CHP Gaziantep İl Başkanlığı’nın hesabından ise “Açılım Sürecine” vurgu yapılarak, “Aynı durumda düşünmek anlamına gelir ki bizim hukuka bakış açımıza uymaz. Eğer kirli bir ittifak görmek istiyorsanız Habur’da PKK nın ayağına götürdüğümüz mahkemelere bakın, meğri meğri diye halay tutan Genel Başkan Yardımcılarınıza bakın @AKPartiG_AnteP

Öncelikle devam eden bir soruşturmada, masumiyet karinesinden ne anladığınız “sizin” hukuka bakış açınızın ispatı. Herhangi bir Belediye Meclis Üyenizin veya Yönetim Kurulu Üyenizin “ihale fesat karıştırma suçundan ceza almış olması” size saf duygularla oy atanları da…" denildi...

20.07.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR