GAÜN'de geçici başkan teknikerden, iki mühendise 2. sürgün

Gaziantep Üniversitesi’nde, Rektör Arif Özaydın’ın, “Benim dönemimde; elimle ya da dilimle kimse mağdur olmayacak” demişti ama kısa sürede hayalkırıklığı yaşandı.

GAÜN'de geçici başkan teknikerden, iki mühendise 2. sürgün

 

MAZLUM ÇETİNKAYA-Gaziantep Üniversitesi’nde, Rektör Arif Özaydın’ın, “Benim dönemimde; elimle ya da dilimle kimse mağdur olmayacak” demesine rağmen geçici görevle Yapı İşleri Daire Başkanlığına atanan tekniker Ömer Küçükoğlu, daha önce de ‘sürgüne’ gönderdiği 2 mühendisi yine ‘kadro fazlası’ gerekçesi ile yıllardır çalıştıkları başkanlıktan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İl Müdürlüğü’ne gönderilmesine kara rverildi. Ancak www.yurthaberleri.net'e gelen bilgilere göre görevlendirme henüz tebliği edilmedi.

TEDVİREN GÖREVLENDİRME İLE 3 MÜHENDİS SÜRGÜN EDİLMİŞTİ

Eski ti-rektör yavuz coşkun zamanında ‘tedviren’ Gaziantep Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı olan tekniker Ömer Küçükoğlu, özellikle Tuğçe İnşatta verilen kurum ihalelerine karşı çıkan 3 mühendisi sürgün etmişti.

KIZAKTAN, SÜRGÜNE MÜHENDİS YOLLAMAYA

Ali Gür’ün, 4 yıllık ti-rektörlük zamanında kızağa çekilen tekniker Küçükoğlu, 5’e yakın mühendisin istihdam edildiği Yapı İşler Daire Başkanlığına yeni REKTÖR PROF. DR. ARİF ÖZAYDIN tarafından ‘geçici’ olarak yeniden görevlendirildi.

Ömer Küçükoğlu, kendisinden gerek diploma ve unvan olarak büyük olan 2 mühendisi, daha önceki daire başkanlığında olduğu gibi yine sürgüne yolladı.

ADALET VE LİYAKAT BEKLENTİSİ HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Gaziantep Üniversitesi’nde, Prof. Dr. Özaydın’dan, “adalet ve liyakat” beklendiği bu dönemde geçici görevle atanan daire başkanının kendisinden daha liyakatli donanımlı iki mühendisi 2. kez sürgüne yollaması, enkaza dönüşen üniversite ile ilgili olumlu hayallerin yıkılmasına neden oldu.

Yurthaberleri.net olarak bu gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz….

 

18.10.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR