Fatma Şahin, tebrikleri kabul ediyor

Fatma Şahin, tebrikleri kabul ediyor

GAZİANTEP Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yüzde 54 oyla yeniden seçilen Fatma Şahin, randevusuz görüşme uygulamasıyla vatandaşların tebriklerini kabul ediyor. Her kesimden vatandaşı ağırlayan Şahin, samimi bir ortamda Gazianteplilerle sohbet etti. Başkan Şahin’e başarı dileyen vatandaşlar, kendisine her zaman sahip çıkacaklarının mesajını verdi.

 

Gaziantep’le kurduğu gönül köprüsünü 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde seçmenlerin tercihiyle başkanlık koltuğuna yeniden oturan Başkan Şahin, 2 milyonluk şehrin bir kez daha başkanı oldu. Şahin, yeni döneminin ilk günlerinde farklı bir uygulamayla randevusuz halk görüşmesi başlattı, tebrikleri kabul etti.

 

Yediden yetmişe yüzlerce misafiri ağırlayan ve yoğun ilgiden memnun kalan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “31 Mart’ta milletimize karşı bizi mahcup etmeyen yüce Mevlam’a hamd olsun. Kadınlarımız, gençlerimiz başta olmak üzere tüm Gaziantep, arkamızda durdu. ‘Sayın başkanım değil benim başkanım’ oldum. Her zaman olduğu gibi makamımız tüm hemşerilerime sonuna kadar açık. Randevu almadan tebrikleri kabul ederek, sevincimizi halkımızla yaşıyoruz. Hemşerilerim, projelerimize, kardeşliğimize, gönül belediyeciliğimize ‘durma yok yola devam’ dediğini bir kez daha tescilledi" dedi.

 

3.04.2019 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR