ERBİL UÇUŞU TATLI BAŞLADI

Pandemi döneminin başlangıcından itibaren ara verilen Irak- Erbil uçuşları tekrar başladı.

ERBİL UÇUŞU TATLI BAŞLADI

 

Vali Davut Gül, protokol üyeleri ile birlikte ihracat kenti Gaziantep’in sanayi ve turizmi için büyük önem arz eden Gaziantep-Erbil uçak seferlerinin başlaması ile Erbil’e seyahat edecek olan yolcuları yeni dış hatlar terminalinden uğurladı.

Vali Davut Gül’e, Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Ali Muhittin Taşdoğan, Müslüm Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Oğuzeli Kaymakamı Büşra Uçar Koyun, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Irak Gaziantep Başkonsolosu Hasan Abdulwahad ve protokol üyeleri eşlik etti.

Vali Davut Gül burada yaptığı konuşmada şunları aktardı: “Yeni havaalanı terminal binamızda Irak’a sefer yapan ilk uçağımızı uğurlamaya geldik. Burada emeği geçen önceki Adalet Bakanımız başta olmak üzere, milletvekillerimize, DHMİ Genel Müdürümüze ve katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz. Irak bizim ticari partnerlerimizden en önemlisi. Burada iş adamlarımızın hayatını daha da kolaylaştırmış olacağız. Direk seferlerle birlikte hem Irak’ın Gaziantep ile ilişkileri daha artmış olacak, hem de Gaziantep ihracatını daha çok katkı sağlayacak İnşallah bundan sonraki süreçte Bağdat seferlerimiz başlamış olur. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız yolculuklar diliyorum.”

Konuşmanın ardından uçağa binen yolculara tatlı ikram edilerek uçağa kadar uğurlandı.

31.01.2022 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR