DEVA Partisi'nden Gaziantep çıkarması

Ali Babacan öncülünde kurulan DEVA Partisi, özel önem verdiği Gaziantep'te örgütlenme çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda genel merkez yöneticileri, bazı isimlerle görüştü. Partiye, ülke genelinde 90 bin, Gaziantep'ten 1700 üye başvuru yapıldı.

DEVA Partisi'nden Gaziantep çıkarması
Genel Başkan Yardımcısı M.Emin Ekmen Başkanlığındaki DEVA Partisi Genel Merkez heyeti, ill yapılanması konusunda bazı isimlerle uzun süren görüşmeler yaptı...


Heyette Komisyon Başkanı M.Emin Ekmen’in yanı sıra kurucular kurulundan Bekir Sıtkı Aslan, Alper Akalın, Essum Aslan ve Kerem Altun yer aldı. Özellikle il başkanını ve yönetimde görev alacak nitelikte isim arayışında olan DEVA ekibi toplam 55 kişi ile görüşüldü.Toplantıdan sonra Genel Başkan Yardımcı M.Emin Ekmen’in yaptığı açıklamada, Gaziantepin kendileri için çok önemli bir kent olduğunu belirtti. 

GAZİANTEP'TEN 1700 ÜYE BAŞVURUSU

Ekmen, Türkiye genelinde Deva Partisi'ne  web sitesi üzerinde 90 bin, Gaziantep ilinde ise il ve ilçe teşkilatlarında görev almak için 1700 civarı gönüllü üye başvurusu yapıldığını belirtti. Ekmen konuşmasına devamla, "Şehrinize ve partimize yakışan kamuoyunun onay vereceği bir isim tespit edilmeye çalışılacak. Yönetimlerde yüzde 35 kadın ve yüzde 20 gençlik kotası olacak. 3 gün sürecek çalışmalarımız boyunca, yüksek ilgi ve alaka için Gaziantep’e müteşekkiriz" dedi.

 

 

20.06.2020 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR