Büyükşehir Belediyesi 8 Kat konut imarlı iki arsayı ihaleyle satıyor

Belediyelerin taşınmazlarına ilişkin satış ilanları yayınlanmaya devam ediliyor. Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından iki adet arsa satışa çıkarıldı. 

Büyükşehir Belediyesi 8 Kat konut imarlı iki arsayı ihaleyle satıyor

 

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI KONUT İMARLI ARSA SATIYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı satışa çıkarılan arsalara ilişkin kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Arsaların Şahinbey ilçesinde K.Kızılhisar Mahallesi'nde bulundukları açıklandı.  Yan yana olmayan her iki arsanın da 8 kat konut imarı bulunduğu belirtildi. 

İHALE TARİHİ VE YAPILIŞ ŞEKLİ AÇIKLANDI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak olan arsa satış ihalesinin tarihinin 25 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 15:00 olduğu açıklandı. Arsa satış ihalesi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Encümen Topantı Salonu'nda yapılacak. İhale komisyonu olaran Encümen görev alacak. 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın satacağı arsalar için yapılacak olan ihalede 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35/a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü uygulalanacak. Her iki arsanın satış ihalesi ayrı ayrı yapılacak. 

ŞARTNAME 250 TL'YE SATIN ALINABİLECEK

İhaleye katılmak ve teklif vermek isteyecek olan gerçek veya tüzel kişiler ihale şartnamesini 250 TL karşılığında satın alabilecek. İhale şartnamesi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı İhale İşleri Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilecek. 

ARSALARIN MUHAMMEN BEDELLERİ AÇIKLANDI

İhalesi yapılacak olan arsalar için Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafınden bedel belirleme çalışmaları sonlandırıldı. Buna göre 11.668 metrekarelik konut imarlı arsa için 15 Milyon 752 Bin 43 TL tutarında muhammen bedel belirlendi. Bu arsanın rayiç bedelinin 1.350 TL olduğu ve geçici teminat bedelinin de 473 Bin TL şeklinde tespit edildiği belirtildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satılacak olan konut imarlı ikinci arsanın büyüklüğünün 5.246 metrekare olduğu açıklandı. Bu arsa için ise 7 Milyon 345 Bin 590 TL muhammen bedel belirlendi. Bu arsanın rayiç bedelinin 1.400 TL, geçici teminat bedelinin ise 221 Bin TL olduğu bildirildi.

 
15.08.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR