BU HABERE BAŞLIK BULAMADIK…

BU HABERE BAŞLIK BULAMADIK…

YURTHABERLER – Gaziantep’te, Milli Eğitim Camiası, iğrenç bir tecavüz olayı ile sarsıldı. Mehmet Erdemoğlu İlkokulu 1. sınıf öğretmeni H.K’nın, 8 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettiği iddia edildi. Hastane raporları ve kamera kayıtları, tecavüz iddialarını doğrularken, öğretmen tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep Milli Eğitim Camiası, sınıf öğretmeninin 8 yaşındaki kız öğrencisine tecavüzü ile sarsıldı. Sömestr tatiline girerken, öğrencisine karnesini veren, daha sonra karne hediyesi için ayakkabı ve defter alacağını söyleyip öğrenciyi evine götürerek tecavüz eden öğretmen, ailenin şikayeti üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İDARİ SORUŞTURMA YOK

Ailenin şikayeti üzerine tutuklanan öğretmen H.K, iddiaları kabul etmese de hastaneden alınan raporlar ve kamera kayıtları öğretmeni ele verdi. Şimdi gözler 20 Haziran’daki duruşma gününe çevrildi. Eğitim camiasında bu olaylar yaşanırken, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sessiz kalması ve konu hakkında adli soruşturmasına başlamasına rağmen, idari soruşturma başlatmaması kafaları karıştırdı.

TECAVÜZ OLAYI RAPORLARLA KANITLANDI

Gaziantep’te bir okulda sınıf öğretmeni 1. Sınıf öğrencisine tecavüz etti. Olayın gün yüzüne çıkmasından sonra öğretmen H.K., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, olayın üzerinden 3 ay geçmesine rağmen, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından idari soruşturmanın başlatılmaması kafaları karıştırdı. Gaziantep Milli Eğitim Camiası, sınıf öğretmeninin 8 yaşındaki kız öğrencisine tecavüzü ile sarsıldı. İddialara göre, Mehmet Erdemoğlu İlkokulu’ndaki sınıf öğretmeni H.K., 1. Sınıf öğrencisine sana ayakkabı ve defter alacağım bahanesiyle öğrencisine evine götürdü ve tecavüz etti. Tecavüz olayı raporlarla kanıtlanırken, şüpheli H.K.,tutuklanarak cezaevine konuldu.

PUSULA İFADELERE ULAŞTI

PUSULA’nın ulaştığı ifadelere göre: Mağdur Mehmet Erdemoğlu İlkokulu’nda birinci sınıf öğrencisi. Şüpheli H.K., ise mağdurun sınıf öğretmeni. İddiaya göre, öğretmen sömestr tatilinden bir önce öğrencisine “Yarın sabah saat 08:00’de okulda ol sana ayakkabı alacağım” diyerek sabah erken gelmesini istedi. Mağdurun velisi R. A., de mağduru 18.01.2019 günü sabah saat 08:30’da okula götürdü. Şüphelinin mağduru alarak okuldan çıktığı sırada tanık, R.A,’nın mağdurla şüpheliyi gördüğü ve yanlarına giderek nereye gittiklerini sorduğu, şüphelinin tanığa, “ayakkabı ve defter alacağım” dediği şüphelinin mağdurla birlikte taksiyle okuldan ayrıldığı, mağdura poğaça ve ayakkabı aldıktan sonra mağduru kendi evine götürdüğü eve geldiklerinde şüphelinin tecavüz olayını gerçekleştirdiği mağdurun olayı anlatmasıyla ortaya çıktı.

RAPORLAR OLAYI DOĞRULADI

Mağdurun yapılan iç beden muayenesinde akut fiili livata uyumlu maddi bulguların olduğu ve hymenin intakt sağlam olduğu belirlendi. Şüpheliden alınan kan örneği ile kıyafetler, mağdurdan alınan sürüntü örneği ve kıyafet ile olay yerinden alınan bulgular üzerinden yapılacak moleküller incelemenin henüz tamamlanmadığı öğrenildi. İddianamede, şüpheli öğretmene ait ikamete ilişkin temin edinen kamera görüntülerinden şüphelinin mağdur ile birlikte 18.01.2019 günü saat 09:58’de el ele tutuşarak siteye girdiklerinin, saat 10:40’da da asansörden inerek binanın dış kapısına yöneldiklerinin görüldüğü, mağdurun samimi ifadesi, kamera görüntüsü, iç beden muayenesi raporu dikkate alındığında şüphelinin üzerine atılı suçu işlediği kanaatine varıldığına vurgu yapılıyor.

Kaynak : Gazianteppusula – Mehmet Torun

9.04.2019 (memohaber.com)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR