BİREVİM MAĞDURUNA ve BUNU CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLEYENE  GÖZALTI (Videolu Haber)

 Bu ibretlik görüntülere bakın. Ev sahibi olma hayali kuran vatandaşın isyanını ve bunu cep telefonu ile görüntülemeye çalışan bir başka vatandaşın güvenlik güçleri tarafından engellenmesine ve çöken faizsiz ev sistemine çok dikkat edin…

BİREVİM MAĞDURUNA ve BUNU CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜLEYENE  GÖZALTI (Videolu Haber)

 

“BEN HAKLIYIM” İSYANI

Gaziantep’te İncilipınar Mahallesi’nde faaliyet gösteren BİREVİM isimli firma önüne gelen ve adının Ömer olduğu öğrenilen vatandaş haklı ve mağdur olduğunu ilan ettiği için, bu isyan çığlığını da cep telefonu kamerası ile görüntülediği gerekçesi ile polis tarafından işlem yapılmak üzere kısa süre ile gözaltına alındı.

BU SİSTEM ÇÖKÜYOR

Son dönemlerde mantar gibi çoğalan, ‘faizsiz-kredisiz-peşinatsız’ sloganı ile müşteri toplayarak kişileri ev sahibi yaptıklarını iddia eden sistem çöküyor.

…EVİM tabelası asarak vatandaşlar para toplayan firmalar teslimat zamanı gelen vatandaşları mağdur etmeye başladı. Bunun son örneği Gaziantep’te yaşandı.

Birevim isimli firmanın önüne gelen Ömer isimli vatandaş düzenli olarak taksitlerini ödediği halde satın aldığı evin kendisine verilmediğini ileri sürerek buna tepki gösterdi. Kent merkezinde firma önünde, “Ben mağdurum, deli değilim! Duyun sesimi. Bu firmaya geldiğim güne lanet olsun” diyerek bağıran vatandaş ve bu tepkiyi cep telefonu kamerasına kaydeden bir genç polis tarafında sorgulanmak üzere karakola götürüldü.

GENELGE YİNE DEVREDE

Olay yerine gelen polis, cep telefonuna kaydedilen görüntünün  çok tartışılan ve iptali için dava açılan Emniyet Genel Müdürlüğü genelgesi gereği 

  silinmesini istedi ve buna direnen kişinin cep telefonuna el koyarak polis otosuna aldı. Mağdur olduğunu söyleyen diğer vatandaş ile polis merkezine götürüldü.

 

 

11.06.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR