BİR TÜRKİYE HAYALİ

GÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Enver Öztürkmen, bağlı bulundukları TÜRKONFED’in hayalindeki Türkiye’yi anlattı.

BİR TÜRKİYE HAYALİ

 

GÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı ve TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi Enver Öztürkmen, TÜRKONFED’in 17’nci kuruluş yıldönümünde TÜRKONFED Yönetim Kurulu ile birlikte Ata’nın huzuruna çıktı.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve çok sayıda iş insanı ile birlikte Anıtkabir’e çıkan GÜNSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan’ın Anıtkabir Özel Defterine yazdığı “Bir Türkiye Hayali”ni anlattı.

 DEMOKRATİK, LAİK VE GÜÇLENDİRİLMİŞ DEMOKRASİ

Öztürkmen, özellikle demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletini güçlendirmiş Türkiye hayali kurduklarını belirttiği açıklamasında “Bağlı bulunduğumuz TÜRKONFED olarak kuruluşumuzun 17’nci yılında Ata’mızın huzuruna çıktık. Tüm iş insanları olarak hayalini kurduğumuz büyük bir Türkiye var. Özellikle demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletini güçlendirmiş, güçler ayrılığı, denge ve denetleme mekanizmalarını yerli yerine oturtmuş bir Türkiye hayali kuruyoruz” diye konuştu.

BÜYÜK TÜRKİYE HAYALİ

Öztürkmen açıklamasında “Ortak yaşama iradesini ve toplumsal esenlik ile güçlü bir toplumsal dönüşümü başarmış, Toplumsal ve siyasal uzlaşmalar ile yeni dönemin yeni ve sivil anayasasını yapmış, Avrupa Birliği’ne tam üye olmuş, Toplumsal cinsiyet eşitliğine duyarlı politikalar geliştirmiş, Toplumun refah ve huzuru ile onurlu yaşam hakkını güvence altına almış, Adaletsizlik ve yoksullukla mücadelede başarılı olmuş, büyük bir ülke hayaliyle çalışmaya devam ediyoruz.

Özellikle son dönemde yaşadığımız ekonomik sıkıntılar, döviz kurundaki öngörülemez yükseliş, istikrar ortamının puslu bir havaya bürünmesi iş insanları olarak bizleri derinden etkilese de bizler bu ülkenin geleceği için durmadan, canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

22.11.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR