BAKLAVA HADDİNİ AŞIYOR

Sedat Peker'in dilinde baklava, İBB'de baklava tartışması, Gaziantep'e 11 bin km uzaktaki Venezüella'ya baklava. En sonunda baklava kutusunda uyuşturucu...

BAKLAVA HADDİNİ AŞIYOR

 

Gaziantep baklavası kendi kentinde çok pahalı olduğu için tartışılıyor. Son dönemlerde o eşsiz lezzet hep tatsız olaylarla gündeme geliyor. 

Youtube'de yaptığı yayınlar ile üst düzey uyuşturucu kaçakçılığı yapıldığını iddia eden  Sedat Peker'e verilen baklavalı cevabın yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kilosunu 392 TL'ye aldığı için gündem olan baklava, 11 bin kilometre yol kat ederek Güney Amerika'ya götürülünce de tartışma konusu oldu.

Baklavanın ve kutusunun en son vukuatı ise yine Gaziantep'te yaşandı.

Gaziantep Asayiş Şube Müdürlüğüme bağlı Motosikletli Polis Timleri, Düztepe Mahallesinde yaptığı uygulamada bir motorsikleti durumundan şüphelenerek durdurdu. Motordaki 2 şahıstan birinin elindeki poşetle kaçmaya çalışması üzerine kovalamaca sonucu yakalandı. Poşette yapılan incelemede kutu içerisindeki baklavaların arasına gizlenmiş vaziyette bir miktar uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi.

Baklava kutusundaki uyuşturucu konusunda soruşturma başlatıldı.

3.06.2021 (Haber Merkezi)