ADETA GÜNDEMİ BOMBALADI

İYİ Parti İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, gelenek haline getirdiği basın toplantısında yine kent gündemini değerlendirdi önemli mesajlar verdi.

ADETA GÜNDEMİ BOMBALADI

 

Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesini sel bastığını ve bu konuda rapor istediğini belirten Hocaoğlu, Gaziantep’te bulunan cezaevlerinin ağzına kadar dolu olduğunu söyledi. 

Hocaoğlu, geçtiğimiz günlerde Abdülkadir Yüksel Devlet Hastanesini sel bastığını belirterek, “Onlarca insan yok olunca mı yetkililer gelecek? Sağlık Bakanlığı, bu hastaneye ruhsatı nasıl verdiniz. Sayın Valim, bu şehrin bakanları milletvekilleri çok şey istemiyorum. Teknik heyetten rapor istiyorum. Bu dere yatağına bu hastanenin yapılması uygun mudur?”’ diye sordu. 

CEZAEVLERİ DOLDU TAŞTI

Kentte bulunan cezaevlerinin hınca hınç dolu olduğunu anlatan Hocaoğlu, Vatandaşlar artık cezaevini sığınma evi olarak görüyor. İçerdeki mahkumların çoğunluğu uyuşturucu, hırsız ve tacirlerden oluşuyor. 15 kişilik koğuşta 30 kişinin kaldığı belirtiliyor. İlk sırada uyuşturucu, ikinci sırada gasp ve hırsızlık suçlarından yatan mahkumlar var. Cinsel tacizin de yer aldığı bu suçlarda toplumda ahlaki çöküntüye doğru gittiğini gösteriyor” dedi. 

YEŞİLVADİ HEYELANA HAZIR MI?

Toplantısında Yaşilvadi’yi gündeme getiren Hocaoğlu, “Sayın Tahmazoğlu, Yeşil Vadi'ye yapılan binalara hiç baktınmı? Yamaca nasıl dizilmişler? Bir heyelan olduğunda ne olacak, raporunu açıkla? Sonra, Akkent Camii inşaatı gibi, ifade dahi vermeden, felaket deyip işin içinden çıkmayın? Karataş bölgesinin deprem haritasını ve yeşil vadi bölgesindeki yamaçlara yapılan yapıların etüt raporlarını açıkla. Beraber gidip gezelim. Zaman aşımını hesapladım”

AFGANLILAR NEREDEN ÇIKTI?

“Artık konuşmaktan gına geldi” diyen Hocaoğlu, “Suriyeliler derken birde ne olduğu belirsiz Afganlar çıktı. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir göç politikası yok. Bu modern işgal politikası. Sayın AKP genel başkanına söyleyecek laf yok. O saraylarda özel uçaklarında ve makam araçlarında. Dış dünyayı görmüyor. Sayın Gaziantep milletvekilleri bakanları sizler bu şehirde doğdunuz, bu şehirde büyüdünüz. Yarın genel başkanınız sarayında yaşayacak, ancak sizin akrabalarınız bu şehirde elinizi vicdanınıza koyun. Bu şehir bizim, bu şehrin partisi yok. Biz Gaziantepliyiz. Allah için yarınlarınız için elinizi vicdanınıza koyun. Koyamıyorsanız. Seçim deyin biz gereğini yaparız. Önümüzü açın”

GAZİANTEPSPOR ARAZİSİ

Hocaoğlu “Gaziantep Spor Kulübü gitti. Arazisini Büyükşehir Belediyesi aldı. Herşey hukuka uygun. 58 bin 340 metrekare hoş arazi. Burası spor kompleksi idi. AKP en iyi bildiği işi yaptı, burayı imara açtı. Gaziantep’in milletvekilleri hepinize sesleniyorum. Bu şehir bizim, şampiyon belediye başkanı açıklasın. Arazinin alış fiyatı nedir. İmar değişikliği sonrası değeri ne oldu? Bu arazide ne kadar spor tesisi olacak? Gözünüzü toprak doyursun diyeceğim ama o da doyurmuyor. Gaziantep halkı sizi bunlara mecbur bıraktığımız için binlerce kez özür diliyorum. Ama hatalarımızdan ders aldık. Biz sahalardayız. Girilmedik ev, iş yeri, mahalle bırakmıyoruz. Sizde destek verin. Gaziantep’te değişim başladı. AKP ve Cumhur ittifakı Gaziantep’te yıkılır ise; Türkiye’de yıkılır. Biz yola çıktık. Hizmet bizden destek sizden. İlk desteği İYİ Partiye üye olarak sen ver. İlk seçimde İYİ Partiye oy vererek taçlandır. Biz 07.08.2021’de, otellerde, bağ evlerinde değil;  Gaziantep İl binamızda sizin evinizde birlik beraberlik yemeğimizle startı verdik. Seçime kadar durmak yok. Destek sizden çalışmak bizden; ilk seçimde oy sizden, seçildikten sonra hizmet bizden” dedi.

 

17.08.2021 (Haber Merkezi)

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR